Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Οι Γερμανοί (ξανά)ρχονται

Οι Γερμανοί ξάνάρχονται λοιπόν, αλλά αυτή τη φορά ευτυχώς μόνο στον ΟΤΕ. Προσωπικά μπορώ να πω ότι χαίρομαι , γιατί ελπίζω ότι επιτέλους ο κοιμώμενος αυτός γίγαντας ίσως ξυπνήσει για να δούμε κι εμείς οι ιθαγενείς θεού πρόσωπο. Ίσως μπορέσουμε  κι εμείς κάποτε να φτάσουμε στο σημείο να  ζητάμε τηλέφωνο σήμερα και να το έχουμε την επομένη! Ίσως η τεχνική υποστήριξη της ΟΤΕΝΕΤ να λειτουργήσει 24 ώρες το 24ωρο, επί 365 μέρες το χρόνο, όπως όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι! Ίσως μπορέσει κάποτε και το τελευταίο καλυβάκι στο χωριό να αποκτήσει το τηλέφωνό του.
Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω μία προσωπική περίπτωση, όταν θέλησα να αλλάξω πάροχο και να ξαναγυρίσω στον ΟΤΕ, χρειάστηκαν δώδεκα εργάσιμες μέρες, δηλαδή δύο εβδομάδες για να ξανασυνδεθώ!! Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που μιλάω απαξιωτικά.
Πιστεύω στους Γερμανούς και τους θαυμάζω για την εργατικότητά, την πειθαρχία, τη συνέπεια, την τάξη και τη μεθοδικότητα που δείχνουν. Θα ήθελα πολύ να ζούσα στη Γερμανία αν είχε το όδιο κλίμα με αυτό της Ελλάδας.

Αν η συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί είναι συμφέρουσα ή όχι για τη χώρα μας δεν το ξέρουμε, γιατί δεν φρόντισε κανείς από τους αρμόδιους να μας ενημερώσει. Κατά την προσφιλή τακτική όλων, η μεν Κυβέρνηση μας λέγει μισές αλήθειες, η δε Αντιπολίτευση επικρίνει συνεχώς κάθε ενέργεια της κυβέρνησης, όπως ακριβώς έκανε και ο Καραμανλής όταν ήταν στην αντιπολίτευση πριν από πέντε χρόνια. Με αυτή την τακτική όμως, έχουν χάσει πλέον την αξιοπιστία τους και κανείς δεν τους πιστεύει, εκτός από μερικούς που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Όσον αφορά τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ, αυτή αντιδρούν γιατί δεν θα μπορούν να συνδιοικούν πλέον και θα χάσουν τις βολές τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι πρέπει  να δουλέψουν επιτέλους για να ζήσουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε! Καμία επιχείρηση υπό κρατικό έλεγχο δεν κατάφερε να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Όρα ΟΣΕ με τα τεράστια χρέη κάθε χρόνο, ΔΕΗ με την έλλειψη ενεργειακής επάρκειας και τον συνεχή κίνδυνο μπλακ άουτ, μέχρι την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ που μας ταλαιπωρεί ιδίως αυτές τις μέρες, με τα καμώματα των συνδικαλιστών της.

Γιόζεφ Κ. είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε δόκτωρ!

Locations of visitors to this page